zo begint de reis

Na vooronderdoek sluiten we de handen ineen met professor. Maarten Steinbuch van Automotive Technologies aan de Technische Universiteit Eindhoven. Tijdens bemoedigende modeltesten in windtunnels en een eerste prototype test, zijn we een uitgebreide pilot gaan opzetten.

_MG_0146 - Bob Verwiel Reclamefotografie
IMG-20180309-WA0009_adj.jpg
de pilot

Samen met het Nederlands Lucht- en Ruimtevaart Instituut (NLR) worden er 10 prototype AeroPlates gemaakt voor de Volkswagen Polo. De carbon fibre producten zorgen voor maximale veiligheid en een goede aerodynamische vorm.

10 enthousiaste auto rijders testen de AeroPlate uit. Via hun leasemaatschappij zijn de tankbonnetjes en kilometerstanden bijgehouden, eerst 3 maanden zonder AeroPlate als referentie. Daarna 3 maanden met de AeroPlate.

Het resultaat? 

DE AEROPLATE BESPAARDE GEMIDDELD 17% BENZINE GEDURENDE DEZE PILOT

Totaal gereden kilometers

132.263


Totale duur pilot

360 DAGEN


Aantal tankbeurten

150


Liters benzine getankt

7.325


Aantal deelnemers

10

Start Voorverkoop

Om de AeroPlate betaalbaar te maken zullen we moeten investeren in een dure mal. Zo kunnen we de prijs terugbrengen van 2000 euro naar 750 euro. Daarom zijn we begonnen met de voorverkoop. Wanneer we meer dan 30 aanmeldingen hebben zullen we de productie gaan starten. Help daarom met jouw bijdragen de wereld te verduurzamen.